Mohon Ma'af Atas Ketidak NyamananYa, Karena Website ini Masih Dalam Masa Pembangunan | Salam Seduluran Selawase

Lyric Lagu Nur bayan - Nganti Kapan ( Bojo Simpenan)

" Nganti Kapan ( Bojo Simpenan) "
Voc. : Risqi Kdi
Cipt : Nur Bayan
 

    Paribasane koyo layangan
Seng mabur tanpo taligoci
Mobat mabit
Montang manting
Kegowo silire angin

Nanging awaku wes
ngrumangsani marang kahanan
Lakon Tresno Iki kasunyatan
Aku sadar yen Amung Bojo Simpenan
Wes Nasipe Bendino Ra Ketunggonan

Nganti Kapan Aku
Nganti kapan aku
Nganti kapan....
Dadi bojo simpenan
Sumedot Roso neng dodo
Kadamu Yen Wengi Iki Ora teko

Arep sambat sopo
Arep Sambat Sopo
Terus Aku.... Kudu Sambat sopo
Senadyan Aku Amung Bojo Simpenan
Sejatine...Aku Tresno Temenan...

0 komentar:

Poskan Komentar