Mohon Ma'af Atas Ketidak NyamananYa, Karena Website ini Masih Dalam Masa Pembangunan | Salam Seduluran Selawase

Lyric Lagu Nur bayan - GELOMBANG ASMORO

" GELOMBANG ASMORO "
Cipt : Nur Bayan
Voc : Nur bayan & Risqi KDI

L: Lewat gelombang radio
Aku krungu swaramu
Banjur kenal kenalan
Kirim kiriman salam
Njur terus nggol senggolan
Penasaran pengen ngajak Ketemuan

P:Liwat Gelombang Radio
Aku krungu swaramu
Terus kenal kenalan
Rekues lagu
Gelombang Asmoro
Lagu seng sering di puter sabendino

L:Umpomo biso
Aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno
Sliramu Sayang

Neng Kahanane
Aku durong Ngerti Slirane
Mung sworo radio
Seng Biso Dadi Gantine
Dadi konco bendiane

L:Durung Suwe Nggonku Kenalan
Ben Kerungu Swarane
Atiku Tansah Tratapan
Penasaran
Koyo ngopo to slirane
Iseh legan opo wes ono seng duwe

P:Semono ugo atiku
Yen keprungu swaramu
Dag dig dug sworo jantungku
Gelombang Asmoro
Ra nyono Nuwuhke Tresno
Soko sworo ndanekne bungah e roso

0 komentar:

Poskan Komentar